Tvååkermassören

Tvååkermassören

 


Unna dig något riktigt lyxigt inför semestern. Hos Tvååkermassören kan du få en helkroppsmassage som varar i en timme för endast 450 kronor. Du kan även välja en halvkroppsmassage som varar i 30 minuter för endast 300 kronor.

 

Tvååkermassören finns på korhallsvägen 15 i Tvååker, beställ tid genom att ringa: 0702 76 75 67 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

 

När du bokar tid för en massage i maj månad får du 15 % på valfri behandling - så se till att var ute i god tid!


Kolla in Tvååkermassörens youtube-video HÄR, eller klicka dig in på facebooksidan HÄR.

 

 

Detta är ett reklaminlägg för Tvååkermassören


Vaka Security

Vaka Security – Ta hand om dig, Vaka sköter resten

 

 

Inbrott i privathem har ökat i Sverige de senaste åren – men med Vaka Security kan du känna dig trygg i ditt hem. När du beställer Vaka Security larm får du mer än bara ett inbrottslarm, det ingår även ett röklarm och ett trygghetslarm, allt för att du ska känna dig säker.

 

 

Vaka Security är svenska specialister på bostadslarm. Var en av de som känner sig trygga i sitt hem och installera ett larm från Vaka Security idag. Just nu får du installationen gratis när du beställer ett larmsystem, läs mer HÄR. Vaka Security har en bred kompetens och lång erfarenhet av branschen, de erbjuder sina kunder skräddarsydda lösningar för att kunna tillfredsställa alla behov.

 

 

Vaka Security finns på Ryttarevägen 18 B i Halmstad. Kontakta dem på 0771-70 90 70 eller på e-post: [email protected].  Besök deras hemsida för mer information: www.vakasecurity.se

 

Detta är ett reklaminlägg för Vaka Security


På G

På G Falkenberg – café – lunch – bar

På G är en samlingspunkt för sällskap i alla åldrar, beläget mitt i Falkenberg. Kom och prova de goda baguetterna, de himmelska kakorna, eller njut av en riktigt god kopp kaffe. Ta en paus i shoppandet, eller koppla av över lunchrasten tillsammans med vänner eller kollegor På G.

 

 

På G väljer i första hand närproducerade, ekologiska eller rättvisemärkta produkter för att det smakar bättre i magen och gör gott för samvetet. När du kommer till På G har du som fikar eller äter tillgång till fri internetuppkoppling, vill du bara använda internet och inte fika kostar detta dock pengar.

 

 

 

På G har en fantastisk uteservering mitt i staden med sol hela eftermiddagen och med närhet till parkering, shopping och mycket mer. Kom in idag och njut av den goda maten, den fantastiska fikan eller en helt otroligt god kopp kaffe.

 

 

 

Öppettider:

Mån - tors 8.30 - 20.00

Fredag 8.30 - 21.00

Lördag 9.00- 21.00

Söndag 11.00 - 20.00

 



 

 

Välkommen in till:

Detta är ett reklaminlägg för På G


Hundshopen.eu

Hundshopen.eu. Alla hund- och kattägare, det är dags att förbereda er inför vad våren och sommaren har att erbjuda - men med de ljusa och ljumma kvällarna kommer också hund och kattägarens fiende, nämligen fästingen. Se till att vara ute i god tid, och behandla dina älsklingar innan de små odjuren hinner dit. Hundshopen.eu har de preparat du behöver för att hålla pälsen fri från de blodtörstiga fästingarna.

Det finns ett tusental olika fästingarter i hela världen, och ett tiotal av dem finns i Sverige. Det sägs att fästingen har funnits på jorden i 200 miljoner år, men ingen vet till vilken ekologisk nytta den är. Den ögonlösa blodsugaren inväntar sitt offer i toppen av ett grässtrå och vandrar sedan omkring på kroppen under en kortare period innan den borrar ner sina sugrör. Ungefär 30% av alla fästingar bär på bakterien borrelia, och sjukdomen ger bland annat symptom som illamående och trötthet, huvudvärk, hjärninflammation, ryggskottsliknande smärtor och ledbesvär. Låt inte era hundar eller katter bära på fästingen i vår och sommar!

 

 

 

Hundshopen.eu hittar du bland annat Fixodida som är ett giftfritt kosttillskott som bevisat hjälper till att bekämpa fästingarna. Med Fixodida slipper din hund eller katt negativa sidoeffekter samtidigt som produkten är enkel att dosera.

Hundshopen.eu hittar du också det omtalade bärnstenshalsbandet som effektivt motverkar fästingar. Halsbandet är gjort av bärnstenar och ska vara lössittande för att vara rörligt i pälsen. På Hunshopen.eu hittar du halsbandet för endast 166:-. Kolla även in Hundshopen på facebook HÄR.

 

 

 

Detta är ett reklaminlägg för Hundshopen.eu

FinaHund.se

Modemedvetna hundägare, se hit! FinaHund.se har de senaste trenderna för din fyrbenta vän och erbjuder en mängd produkter för att möta dina önskemål. På FinaHund.se hittar du allt från koppel, scarfar och selar till kjolar, klänningar, skjortor och sockar. FinaHund.se har ett brett sortiment och bra priser.

 

 

 

 

Vill du visa din kärlek till din vovve genom ett smycke? På FinaHund.se kan du hitta ett brythjärta i rosa. Du kan låta din hund bära ena delen, och du själv den andra. Brythjärtat kan du också använda för att visa kärlek mellan två hundar. Finns hos FinaHund.se för endast 69:-

 

 

 

I ett hav av accessoarer och skönhetsartiklar kan du även hitta hundvårdsprodukter, FinaHund.se har tillexempel ett brett utbud av schampos så att du kan välja de som passar din hunds päls allra bäst. Bland leksakerna kan du hitta tuggdjur för valpen med sylvassa tänder, så väl som gummidjur med pipljud. Kolla även in Fina Hund på facebook HÄR.

 

Detta är ett reklaminlägg för FinaHund.se

 


Barnvagnshuset.net

Barnvagnshuset.net är ett familjeföretag sedan 17 år tillbaka med ett brett sortiment av allt från barnvagnar till prematurkläder. Barnvagnshuset byter in produkter i bra skick, och därför har du möjlighet att hitta nästan nya varor till ett fantastiskt pris. Shoppa online på www.barnvagnshuset.net eller gå in i butiken på Hertig Knutsgatan 39 i Halmstad. Du kan fynda idag!

 

I butiken finns en lekhörna för både små och stora barn, så att du har ro att välja det alternativ som passar just dig bäst. Hos Barnvagnshuset hittar du endast kvalitetsprodukter och personalen i butiken erbjuder dig som kund bästa service genom fullt fokus på dina behov. Barnvagnshuset är NTF certifierade.

 

Såhär skriver en nöjd kund om Barnvagnshuset: ”Vill tacka för FANTASTISK service och varmt mottagande. Har köpt många barnvagnar men har aldrig varit sååå nöjd med både vagn och val av butik som jag känner mig nu. Underbar personal som verkligen vet och kan det dom säljer”.

 

Klicka dig in på deras webbsida idag och kolla in deras sortiment med bland annat barnvagnar, bilstolar, leksaker, skötartiklar, stolar, säkerhet och sängar. Kika även in på deras facebooksida HÄR.

 

 

Hitta denna klassiska kombivagn från Crescent för 6295:-. En lift medföljer, som också går att göra om till åkpåse. Barnvagnen passar den nyfödda lika väl som de lite större barnen.

 

 

 

 

Babygym från Babytrold för endast 469:-. Ett sött och mjukt babygym med giraffmotiv som barnet kan titta på och upptäcka.

 

Detta är ett reklaminlägg för Barnvagnshuset


MegaGolf.se

MegaGolf.se. Nu börjar det klia I fingrarna på alla golfspelare, kanske har ni redan vågat er ut på första rundan för i år? Andra kanske har börjat damma av sitt golfset, provat golfhandsken eller börjat leta efter nya klubbor inför golfsäsongen 2011. Sanningen är att nu har golfsäsongen dragit igång, och de gröna fälten börjar sakta men säkert fyllas av passionerade golfspelare - men har du allt som behövs inför din första start i år? Om du saknar något kan du lätt hitta det online på Megagolf.se.

 

MegaGolf.se har ett stort utbud av golfklubbor och tillbehör. Här hittar alla golfspelare, från eliten till nybörjaren, sin utrustning. Med ett av Europas största sortiment av skaft, grepp och klubbhuvuden kan du noga välja ut just din favorit, och till et pris som du trodde du bara kunde drömma om.

 

När du handlar hos MegaGolf.se får du välja själv om de ska sätta ihop klubborna åt dig, annars går de att köpa som komponenter och då sätter du själv ihop dem. MegaGolf.se har lång erfarenhet av golfutrustning och är därför mycket väl medvetna om vilken skillnad det kan göra att spela med rätt klubbor och skaft.

 

Hos MegaGolf.se kan du handla efter kategori eller efter varumärke, vilket gör det lättare för dig att hitta det du vill ha. Kolla in deras REA eller fynda i fyndhörnan. Kolla även in MegaGolf.se på facebook HÄR .

 

MegaGolf.se har mer än klubbhuvuden, skaft och grepp. Här kan du självklart också hitta golfbollar, bagar, vagnar, träningshjälpmedel eller hela set. Till alla golfspelare där ute, tveka inte, dina drömklubbor finns hos MegaGolf.se

 

 

Längtar du efter att få ge dig ut på golfbanan igen? Bilden är från Halmstad Golfklubbs norra bana och är en av de bästa i Sverige.

 

Detta är ett reklaminlägg för MegaGolf.se


Slipskungen.se

SISTA CHANSEN att delta i Slipskungen.ses tävling "Flugornas herre" på youtube 2011. Slipskungen.se presenterar nu en tävling där de uppmanar dig att lägga upp en youtube-video där du knyter en fluga. Roligast vinner - du måste givetvis lyckas! Sätt igång och filma idag – för slipskungen.se vill ha ditt bidrag innan imorgon! Du deltar genom att skicka länken till din youtube-video till [email protected], innan 15 april. Vinnaren får tre snygga flugor!

 

Hitta instruktioner om hur du knyter en fluga genom att klicka HÄR. Titta även in på Slipskungen.se's facebook-sida som uppdateras regelbundet för att ge dig inspiration.

 

Hos Slipskungen.se finns mycket mer än bara slipsar och flugor. Välj och vraka i ett brett sortiment av slipstillbehör, pikétröjor, skjortor, skor och mycket mer. Slipskungen.se är störst online på herraccessoarer, och när du handlar för över 300:- fraktas dina varor fritt. Klicka dig in på SLIPSKUNGEN.se's hemsida och läs mer redan idag.

 

Detta är ett reklaminlägg för Slipskungen.se


Lindells Frisersalong

Lars Lindell är 48 år ung och driver frisersalongen Lindells på Nygatan 44. Han tog över stafettpinnen efter far och farfar. Som ung var Lars ointresserad av att bli frisör, hans dröm var att bli elektriker. "Men mina betyg var för dåliga", anförtror han Falkenberg Buzzloop. Det är lätt att tänka sig att det fanns annat än skolan som drog i en stilig och social yngling. Under tiden som Lars funderade på sin framtid erbjöd hans pappa honom ett jobb på frisersalongen. Lars hade inte en aning om att han skulle komma att trivas så bra med jobbet på salongen, men i början var det inte klippningen som drog, utan mötet med människor.

 



När man går in på Lindells välkomnas man av en värme bland personalen och man får också en känsla av klass och kvalitet. Lokalen är nyligen helrenoverad. De tegelstensbeklädda väggarna känns stabila och man känner sig trygg. Lars är en man med båda fötterna på jorden och en känsla för stil. Hans favoritartist är Bob Dylan, men inte på grund av hans röst, utan på grund av texterna. Lars favorit är ”Forever Young”. När han blir tillfrågad vilken hans favoritfilm är svarar han litet tveksamt: ”Apornas Planet, kan man säga det?” och ler pojkaktigt.

 

 



Lars har två döttrar, en av dem, Sarah Lindell, jobbar tillsammans med honom på salongen. Lars har även en bror som jobbar med honom, Anders Lindell. Det som Lars gillar mest med sitt yrke är kontakten som han får med människor, alla möten med kunder. Lars är en social person - det var just den sociala biten i jobbet som fick honom att gå i sin pappas fotspår.

På Lindells frisersalong kan du få hjälp vare sig du vill ha en modern frisyr med färgning och effekter - eller helt enkelt bara toppa de slitna. Deras personal har hög kompetens och Lars är väldigt noga med vem han anställer. Han säger att den största utmaningen är att hitta rätt personal. I år klipptes vinnaren av ”Vårfrillan 2011” på Lindells av frisören Martina Leonsson.

 

 

Detta är ett reklaminlägg för Lindells

 


Hundshopen.eu

Hundshopen.eu. Alla hund- och kattägare, det är dags att förbereda er inför vad våren och sommaren har att erbjuda - men med de ljusa och ljumma kvällarna kommer också hund och kattägarens fiende, nämligen fästingen. Se till att vara ute i god tid, och behandla dina älsklingar innan de små odjuren hinner dit. Hundshopen.eu har de preparat du behöver för att hålla pälsen fri från de blodtörstiga fästingarna.

Hundshopen.eu hittar du bland annat Fixodida som är ett giftfritt kosttillskott som bevisat hjälper till att bekämpa fästingarna. Med Fixodida slipper din hund eller katt negativa sidoeffekter samtidigt som produkten är enkel att dosera. Har du frågor om Fixodida? Klicka på bilden nedan för att antingen ställa en fråga eller beställa produkten.

 

 

Hundshopen.eu hittar du också det omtalade bärnstenshalsbandet som effektivt motverkar fästingar. Halsbandet är gjort av bärnstenar och ska vara lössittande för att vara rörligt i pälsen. På Hunshopen.eu hittar du halsbandet för endast 166:-. Klicka på bilden för mer information eller för att beställa bärnstenshalsbandet.

 

 

 

Detta är ett reklaminlägg för Hundshopen.eu. På hemsidan kan du hitta allt din bästa vän kan tänkas behöva. Klicka HÄR för att komma direkt till webbshopen.


Smoketower.com

Smoketower.com har ett brett utbud av vattenpipor online. Med ett ursprung från Indien har nu trenden att röka vattenpipa nått Sveriges ungdomar. Att röka vattenpipa blir allt vanligare - och många ungdomar ser det som en social grej. På Smoketower.com kan du hitta vattenpipor i olika former, färger, och storlekar. Vattenpipa röks inte nödvändigtvis endast med tobak, på hemsidan kan du även hitta många tobaksfria alternativ i olika smaker. Klicka på bilderna för att få prisuppgifter om produkten.

 

På Smoketower.com kan du även hitta tillbehör till din vattenpipa så som rengöringsartiklar, tändare, vattenpipsslangar, munstycken, keramikkoppar och mycket mer. Klicka dig in på deras hemsida idag: SMOKETOWER.com. För att handla på  SMOKETOWER.com måste du vara över 18 år. Hitta dem även på facebook HÄR,  där kan du läsa om deras senaste produkter, tips om olika vattenpipor och se roliga klipp.

 

Detta är ett reklaminlägg för Smoketower.com

 

 

 


Slipskungen.se

Slipskungen.se utser Flugornas herre på youtube 2011. Slipskungen.se presenterar nu en tävling där de uppmanar dig att lägga upp en youtube-video där du knyter en fluga. Roligast vinner - du måste givetvis lyckas! Sätt igång och öva redan idag, för Slipskungen.se vill ha ditt bidrag innan den 15 april. Du deltar genom att skicka länken till din youtube-video till [email protected], innan 15 april. Vinnaren får tre snygga flugor!

Hitta instruktioner om hur du knyter en fluga genom att klicka HÄR. Titta även in på Slipskungen.se's facebook-sida som uppdateras regelbundet för att ge dig inspiration.

Detta är ett reklaminlägg för SLIPSKUNGEN.se, hitta flugan till ditt bidrag online. Här finns mycket mer än bara slipsar och flugor. Välj och vraka i ett brett sortiment av slipstillbehör, pikétröjor, skjortor, skor och mycket mer. Slipskungen.se är störst online på herraccessoarer, och när du handlar för över 300:- fraktas dina varor fritt. Klicka dig in på SLIPSKUNGEN.se's hemsida och läs mer redan idag.

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0