Hundshopen.eu

Hundshopen.eu. Alla hund- och kattägare, det är dags att förbereda er inför vad våren och sommaren har att erbjuda - men med de ljusa och ljumma kvällarna kommer också hund och kattägarens fiende, nämligen fästingen. Se till att vara ute i god tid, och behandla dina älsklingar innan de små odjuren hinner dit. Hundshopen.eu har de preparat du behöver för att hålla pälsen fri från de blodtörstiga fästingarna.

Det finns ett tusental olika fästingarter i hela världen, och ett tiotal av dem finns i Sverige. Det sägs att fästingen har funnits på jorden i 200 miljoner år, men ingen vet till vilken ekologisk nytta den är. Den ögonlösa blodsugaren inväntar sitt offer i toppen av ett grässtrå och vandrar sedan omkring på kroppen under en kortare period innan den borrar ner sina sugrör. Ungefär 30% av alla fästingar bär på bakterien borrelia, och sjukdomen ger bland annat symptom som illamående och trötthet, huvudvärk, hjärninflammation, ryggskottsliknande smärtor och ledbesvär. Låt inte era hundar eller katter bära på fästingen i vår och sommar!

 

 

 

Hundshopen.eu hittar du bland annat Fixodida som är ett giftfritt kosttillskott som bevisat hjälper till att bekämpa fästingarna. Med Fixodida slipper din hund eller katt negativa sidoeffekter samtidigt som produkten är enkel att dosera.

Hundshopen.eu hittar du också det omtalade bärnstenshalsbandet som effektivt motverkar fästingar. Halsbandet är gjort av bärnstenar och ska vara lössittande för att vara rörligt i pälsen. På Hunshopen.eu hittar du halsbandet för endast 166:-. Kolla även in Hundshopen på facebook HÄR.

 

 

 

Detta är ett reklaminlägg för Hundshopen.eu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0