Evelinas Barncancerfond


Änglasmycken som räddar liv


 

 

Rose-Marie Juhlin gör änglar som räddar liv. När Evelina, Rose-Maries barnbarn, låg sjuk i cancer på Lunds universitetssjukhus började Rose-Marie skapa pärlsmycken föreställande änglar. När Evelina gick bort i maj 2009 bearbetade Rose-Marie Juhlin sorgen med att göra och sälja änglasmyckena. Idag har änglasmyckena samlat ihop 1.036.000 kronor till barncancerfonden.

 

 

 

Evelina var bara 4 år gammal när hon gick bort. Smyckena görs för att samla in pengar till barncancerfonden. Det hjälper viktig forskning ska kunna fortsätta att utvecklas, och fler liv ska kunna räddas. ”Om jag så bara räddar ett barn från att dö av cancer så är det värt det”, så sa Rose-Marie Juhlin till Laholmstidningen i en artikel den 25 Augusti 2009.

 

 

 

 

För att beställa din ängel kan du ringa 0430 506 20 eller 070 245 10 02, smycket kostar 100 kronor. Stöd Barncancerfonden och visa upp det med ett änglasmycke.

 

Stöd Evelinas Barncancerfond på Facebook

 

Detta är ett reklaminlägg för Evelinas Barncancerfond


Möjligheternas Rum

Möjligheternas Rum – en plats för helande och växande

 

 

Hos Martin Andersson på Möjligheternas Rum får du chansen att hela din kropp och själ genom intuitiv healing. Få möjlighet att möta ditt högre jag i vägledda meditationer som för dig in i en djupare och stillsam närvaro. I helande samtal ger Martin dig en möjlighet att hitta svaren som du söker så du kan få kontakt med din inre vägledning.

 

 

 

 

Martin Andersson har hållit på med meditation i över 17 år och har lång erfarenhet av  intuitiv healing. Martin har utbildat sig i Stockhom genom programmet ”Awakening your Lightbody”, så här beskriver Martin själv det: ”Den öppnade upp mig som kanal för fler av mina gåvor och med den nya energin lyftes jag in i en mycket större närvaro”.

 

Martin öppnade Möjligheternas Rum i Mellbystrand den 12 september 2010. Möjligheternas Rum är öppet för alla och finns på Mellbyvägen 27 i Mellbystrand.

 

Kom till Möjligheternas Rum i sommar och ta del av meditation på stranden, magiska sommarkvällar, berättarföreställningar, och meditationsresor. Ring gärna för mer information eller för tidsbokningar på 0430-28488 eller 0763697762. Du kan även maila frågor till [email protected] . Följ Möjligheternas Rum på Facebook och få regelbundna uppdateringar om vad som kommer.

 

Möjligheternas Rum har öppet hus Den 22/6, 29/6, 20/7, 27/7, 17/8 och 24/8 kl. 19.00 – 21.00.

Hjärtligt Välkomna!

 

Detta är ett reklaminlägg för Möljligheternas Rum


Kulturmejan

Kulturmejan - Butik Galleri och Café

 

Letar du efter traditionella och naturvänliga färger, ekologiska tyger, kläder eller skönhetsprodukter? Du hittar det i butiken hos Kulturmejan. Här är allt tillverkat på ett skonsamt och ekologiskt sätt. Få inspiration i butiken, eller ta hjälp av personalen som gärna åtar sig färgsättningsuppdrag.

 

 

 

Stig även in i Galleriet där Kulturmejan ar utställningar som fascinerar. På galleriet visar Kulturmejan nutida konst så väl som konsthantverk och fotokonst av hög kvalitet.

 

 

 

Efter en inspirationsfylld runda i butiken och en fascinerande promenad genom galleriet är det lägligt för en god fika. Då är alla gäster välkomna in till Cafét, där serveras ekologiskt, rättvisemärkt och/närproducerat. Välj och vraka bland hemgjorda bakverk, fantastiska smörgåsar och ekologisk choklad. Kaffet som serveras på Cafét är av högsta kvalitet och importerat av mindre rosterier där odlarna får bra betalt. Här kan du fika med gott samvete. Cafét hr öppet mellan sommarmånaderna juni-augusti, välkomna in.

 

 

 

Låt Kulturmejan inspirera dig, välkommen till G:a Mejeriet/Häradsvägen 25. Öppettider för Galleri och Café: mån - tis Stängt   ons - fre 12.00 - 18.00   lör 12.00 - 15.00, öppettider för butik: mån - tis Stängt   ons - fre 10.00 - 18.00 Lunch 13-14.30 lör 10.00 - 13.00.

 

Detta är ett reklaminlägg för Kulturmejan.


Kötthallen - Kunskapsbutiken i Boarp

Kötthallen – Kunskapsbutiken I Boarp

 

Svenska kvalitetsråvaror, handplockade och speciellt utvalda med största omsorg till butiken – det är vad du hittar hos Kötthallen i Boarp. Kötthallen startades 1996 av Thomas Hall, hans vision var att företaget skulle jobba med etik och moral som ledord, och det lever kvar idag.

 

Kötthallen är en unik kött- ost- och charkbutik som är utformad av manuella diskar så att den kompetenta personalen ska kunna delge varje kund sina kunskaper om produkten de väljer.

 

Kötthallen erbjuder dagens lunch måndag – fredag mellan 11.30 – 14.00, du hittar alltid veckans matsedel på webbsidan www.kotthallen.nu under fliken erbjudande. Se vad som erbjuds denna vecka HÄR.

 

Hos Kötthallen kan du beställa allt från lyxiga smörgåstårtor och pajer till ungstek och grillat. Klicka er in på deras hemsida och läs om produkterna de har att erbjuda, eller titta in i butiken på italienska vägen 277, i Båstad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolla in Kötthallen på facebook HÄR.

 

Detta är ett reklaminlägg för Kötthallen.


RSS 2.0