Wapnö Mejeri - Som Mjölk Ska Smaka

Wapnö Mejeri är ett gårdsmejeri på Wapnö gård strax utanför Halmstad. På gården finns en aktiv verksamhet och mjölken från gårdens kor används till Wapnö gårdsprodukter - Härproducerat®.

 

Föreningen Härproducerat®är en garanti på att råvaran finns där förädlingen sker, det ger konsumenten närhet, öppenhet och färskhet. Äkta landskapsprodukter framställs på Wapnö där korna är lösgående och behandlas med god omsorg - i samma landskap finns mejeriet. När du köper Wapnö produkter kan du vara säker på att du får en Härproducerad® produkt som är vänlig mot miljön – ursprunget är tydligt! Alla är välkomna att besöka Wapnö året runt.

 

Wapnö homogeniserar mjölken med väldigt lågt tryck så att fettmolekylerna sönderdelas försiktigt och behåller en rikare smak. Wapnö är väldigt försiktiga med att överarbeta mjölken - och därav deras slogan: Som mjölk ska smaka.

 

Wapnö mejeri är mer än bara mjölk, de producerar även filmjölk, grädde, gräddfil, yoghurt och ost – alla produkter direkt från gården.

 

Du som konsument är välkommen att besöka gården mellan 13.00 – 17.00 måndag-fredag. Under sommaren arrangeras guidade visningar och turer på gården med traktor och vagn, kvällen avslutas med grillning. Du kan även boka in bröllop, konferenser och fester på Wapnö gård. För de långväga gästerna som vill spendera natten på lantbruket finns Wapnö Gårdshotell – en byggnad tillhörande gården som har byggts om till ett nytt och fräscht hotell. Till frukosten serveras i Wapnö slottet, och självklart serveras Wapnös egen mjölk, fil, yoghurt, färskost och eget bröd, bakat på Wapnöprodukter.


Besök Wapnös hemsida och läs mer:

http://www.wapno.se



Här kan du läsa mer om Härproducerat®:
HÄRPRODUCERAT®


Här kan du läsa Lennart på Wapnös blogg:
http://lennartpawapno.blogspot.com/

Hitta Wapnö Mejeri på Facebook här:

BREDAB

Bredab erbjuder tjänster inom bygg, svets, VVS, lantbruk och entreprenad, din leverantör för hushållsnära och företagsnära tjänster. Bredabs vision är att du som kund ska kunna vända dig till ett och samma företag – BREDAB – och som resultat få ett väl utfört arbete, det spelar ingen roll om det handlar om att bli av med några sopsäckar, eller bygga upp ett garage, Bredab finns där för sina kunder.

 

 

 

Bredab hjälper kunden att hitta flexibla lösningar och ser till att de som ska göras är ekonomiskt och praktiskt genomförbart. Bredabs jobb är inte klart förens kunden är nöjd.

 

Dan Gustavsson driver företaget Bredab, han har en bred utbildning och erfarenheter inom många olika branscher. Dan Gustavsson har drivit gården han är uppvuxen på och säger själv att: ” som lantbrukare är man tvungen att behärska många olika yrkeskategorier. Intresset för att lära mig olika yrken har följt mig i livet”.

 

 

 

Bredab kan erbjuda kvalificerad personal med kompetens inom bland annat:

  • Byggnadsarbetare
  • VVS-montör
  • Svetsare
  • Licenssvetsare
  • Maskinförare
  • Verkstadspersonal
  • Fastighetsskötare
  • Vaktmästare
  • Städning
  • Lantbruk
  • Skogsbruk
  • Trädgårdsskötsel
  • Lager
  • Truck

www.bredab.se

Hitta Bredab på Facebook här:

Detta är ett reklaminlägg för Bredab.


Love for Life

 

 

Är du nyfiken på andevärlden och på det mediala? Hos Lis Nilsson och Love for Life kan du bland annat få medial rådgivning. När Lis jobbar med andevärlden använder hon sig av alla sinnen för att få bästa kontakt med andarna som kommer till henne. De kan vägleda dig och ge dig råd. I medial rådgivning kan du fråga saker om dig själv eller om personerna som kommer till dig. Lis kan hjälpa dig att få kontakt med en speciell person genom att du tar med ett föremål som tillhör personen. Medial rådgivning ges antingen enskilt eller i en grupp om tre personer. Du kan också få medial rådgivning på distans, via telefon eller e-post.



Lis Nilsson erbjuder mer än medial rådgivning. Du kan även få healing. Healing botar inte sjukdomar eller tar bort krämpor, men den skapar ett energiflöde som gör det lättare för kroppen att läka, både fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt. Lis jobbar mest med transhealing. En annan tjänst som Lis erbjuder är hypnos. Lis citerar hypnos såhär "hypnos är ett tillstånd av samtidig avslappning och koncentration".  Hypnos är inget konstigt eller mystiskt, vilket är en vanlig missuppfattning, utan snarare an intensiv kontakt med ditt inre, du koncentrerar dig på själva upplevelsen och blir så mindre medveten om din omvärld vid hypnostillfället.

 

 



Redan som barn hade Lis kontakt med andevärlden, men hon uppfattade då det som skrämmande. När hon kom in i tonåren ville hon inte veta av sin gåva, utan ignorerade den. Det var först efter födelsen av henne andra dotter som hon greps av nyfikenhet och en stark drivkraft. Då insåg hon att hon måste göra något med den gåva som hon blivit tilldelad. Lis är certifierat medium och diplomerad healer. Hon har fått sin utbildning hos Maj Steen och Stella Upton.

 

Läs mer om Lis Nilsson och Love for Life på hennes hemsida: www.loveforlife.se Där hittar du information om de olika tillvägagångssätt som Lis använder sig av, och vad hon har att erbjuda. Du hittar även matnyttiga länkar och prisuppgifter.

 

Lis Nilsson nås på [email protected], eller 0739-87 84 24. VÄLKOMMEN!

 

Hitta Love for Life på Facebook här:


Varalövs Tunnfabrik

 

 

Vill du ha en tunna att lita på så ska du vända dig till Varalövs Tunnfabrik. Ett familjeföretag med 132 år i tunnbinderibranschen kan det inte gå fel.

 

 

Varalövs Tunnfabrik startades 1879 av nyutbildades Nils Andersson. Portarna slogs upp strax utanför Ängelholm i Norra Varalöv. Företaget började tillverka smördrittlar, och fortsatte med det i 80 år.

 

 

Idag drivs företaget av den fjärde generationen, Mats Andersson, med honom arbetar tre ättlingar till från Nils Andersson. De tillverkar i huvudsak tunnor och krukor gjorda i trä, men utöver de serietillverkar de också i massivt trä. Du kan läsa om Varalövs Tunnfabrik på www.tunnor.se. Där kan du också de produkterna som säljs och hitta skötselråd till din badtunna.

Välkommen till fabriksbutiken som du finner i Norra Varalöv på Helsingborgsvägen 350.


Öppettider:

Måndag till fredag 09.00-17.00

Lördag 10.00-14.00 (april-september)

 

 

 

Hitta Varalövs Tunnfabrik på facebook:

Detta är ett reklaminlägg för Varalövs Tunnfabrik

Vaka Security

Vaka Security – Ta hand om dig, Vaka sköter resten

 

 

Inbrott i privathem har ökat i Sverige de senaste åren – men med Vaka Security kan du känna dig trygg i ditt hem. När du beställer Vaka Security larm får du mer än bara ett inbrottslarm, det ingår även ett röklarm och ett trygghetslarm, allt för att du ska känna dig säker.

 

 

Vaka Security är svenska specialister på bostadslarm. Var en av de som känner sig trygga i sitt hem och installera ett larm från Vaka Security idag. Just nu får du installationen gratis när du beställer ett larmsystem, läs mer HÄR. Vaka Security har en bred kompetens och lång erfarenhet av branschen, de erbjuder sina kunder skräddarsydda lösningar för att kunna tillfredsställa alla behov.

 

 

Vaka Security finns på Ryttarevägen 18 B i Halmstad. Kontakta dem på 0771-70 90 70 eller på e-post: [email protected].  Besök deras hemsida för mer information: www.vakasecurity.se

 

Detta är ett reklaminlägg för Vaka Security


RSS 2.0