Love for Life

 

 

Är du nyfiken på andevärlden och på det mediala? Hos Lis Nilsson och Love for Life kan du bland annat få medial rådgivning. När Lis jobbar med andevärlden använder hon sig av alla sinnen för att få bästa kontakt med andarna som kommer till henne. De kan vägleda dig och ge dig råd. I medial rådgivning kan du fråga saker om dig själv eller om personerna som kommer till dig. Lis kan hjälpa dig att få kontakt med en speciell person genom att du tar med ett föremål som tillhör personen. Medial rådgivning ges antingen enskilt eller i en grupp om tre personer. Du kan också få medial rådgivning på distans, via telefon eller e-post.



Lis Nilsson erbjuder mer än medial rådgivning. Du kan även få healing. Healing botar inte sjukdomar eller tar bort krämpor, men den skapar ett energiflöde som gör det lättare för kroppen att läka, både fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt. Lis jobbar mest med transhealing. En annan tjänst som Lis erbjuder är hypnos. Lis citerar hypnos såhär "hypnos är ett tillstånd av samtidig avslappning och koncentration".  Hypnos är inget konstigt eller mystiskt, vilket är en vanlig missuppfattning, utan snarare an intensiv kontakt med ditt inre, du koncentrerar dig på själva upplevelsen och blir så mindre medveten om din omvärld vid hypnostillfället.

 

 



Redan som barn hade Lis kontakt med andevärlden, men hon uppfattade då det som skrämmande. När hon kom in i tonåren ville hon inte veta av sin gåva, utan ignorerade den. Det var först efter födelsen av henne andra dotter som hon greps av nyfikenhet och en stark drivkraft. Då insåg hon att hon måste göra något med den gåva som hon blivit tilldelad. Lis är certifierat medium och diplomerad healer. Hon har fått sin utbildning hos Maj Steen och Stella Upton.

 

Läs mer om Lis Nilsson och Love for Life på hennes hemsida: www.loveforlife.se Där hittar du information om de olika tillvägagångssätt som Lis använder sig av, och vad hon har att erbjuda. Du hittar även matnyttiga länkar och prisuppgifter.

 

Lis Nilsson nås på [email protected], eller 0739-87 84 24. VÄLKOMMEN!

 

Hitta Love for Life på Facebook här:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0