Lindells Frisersalong

Lars Lindell är 48 år ung och driver frisersalongen Lindells på Nygatan 44. Han tog över stafettpinnen efter far och farfar. Som ung var Lars ointresserad av att bli frisör, hans dröm var att bli elektriker. "Men mina betyg var för dåliga", anförtror han Falkenberg Buzzloop. Det är lätt att tänka sig att det fanns annat än skolan som drog i en stilig och social yngling. Under tiden som Lars funderade på sin framtid erbjöd hans pappa honom ett jobb på frisersalongen. Lars hade inte en aning om att han skulle komma att trivas så bra med jobbet på salongen, men i början var det inte klippningen som drog, utan mötet med människor.

 



När man går in på Lindells välkomnas man av en värme bland personalen och man får också en känsla av klass och kvalitet. Lokalen är nyligen helrenoverad. De tegelstensbeklädda väggarna känns stabila och man känner sig trygg. Lars är en man med båda fötterna på jorden och en känsla för stil. Hans favoritartist är Bob Dylan, men inte på grund av hans röst, utan på grund av texterna. Lars favorit är ”Forever Young”. När han blir tillfrågad vilken hans favoritfilm är svarar han litet tveksamt: ”Apornas Planet, kan man säga det?” och ler pojkaktigt.

 

 



Lars har två döttrar, en av dem, Sarah Lindell, jobbar tillsammans med honom på salongen. Lars har även en bror som jobbar med honom, Anders Lindell. Det som Lars gillar mest med sitt yrke är kontakten som han får med människor, alla möten med kunder. Lars är en social person - det var just den sociala biten i jobbet som fick honom att gå i sin pappas fotspår.

På Lindells frisersalong kan du få hjälp vare sig du vill ha en modern frisyr med färgning och effekter - eller helt enkelt bara toppa de slitna. Deras personal har hög kompetens och Lars är väldigt noga med vem han anställer. Han säger att den största utmaningen är att hitta rätt personal. I år klipptes vinnaren av ”Vårfrillan 2011” på Lindells av frisören Martina Leonsson.

 

 

Detta är ett reklaminlägg för Lindells

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0