Barnvagnshuset.net

Barnvagnshuset.net är ett familjeföretag sedan 17 år tillbaka med ett brett sortiment av allt från barnvagnar till prematurkläder. Barnvagnshuset byter in produkter i bra skick, och därför har du möjlighet att hitta nästan nya varor till ett fantastiskt pris. Shoppa online på www.barnvagnshuset.net eller gå in i butiken på Hertig Knutsgatan 39 i Halmstad. Du kan fynda idag!

 

I butiken finns en lekhörna för både små och stora barn, så att du har ro att välja det alternativ som passar just dig bäst. Hos Barnvagnshuset hittar du endast kvalitetsprodukter och personalen i butiken erbjuder dig som kund bästa service genom fullt fokus på dina behov. Barnvagnshuset är NTF certifierade.

 

Såhär skriver en nöjd kund om Barnvagnshuset: ”Vill tacka för FANTASTISK service och varmt mottagande. Har köpt många barnvagnar men har aldrig varit sååå nöjd med både vagn och val av butik som jag känner mig nu. Underbar personal som verkligen vet och kan det dom säljer”.

 

Klicka dig in på deras webbsida idag och kolla in deras sortiment med bland annat barnvagnar, bilstolar, leksaker, skötartiklar, stolar, säkerhet och sängar. Kika även in på deras facebooksida HÄR.

 

 

Hitta denna klassiska kombivagn från Crescent för 6295:-. En lift medföljer, som också går att göra om till åkpåse. Barnvagnen passar den nyfödda lika väl som de lite större barnen.

 

 

 

 

Babygym från Babytrold för endast 469:-. Ett sött och mjukt babygym med giraffmotiv som barnet kan titta på och upptäcka.

 

Detta är ett reklaminlägg för Barnvagnshuset


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0